projekt štipendije za možgane

cilj 3000 EUR

2945

cilj 4 štipendije

4

Želen napredek slovenske nevroznanosti bo možen le z uspešnim vključevanjem v mednarodni znanstveni prostor, ki omogoča sprotno vpeljevanje novih metod in tehnik raziskovalnega dela, izmenjavo znanja in izkušenj ter navezovanje raziskovalnega sodelovanja z vodilnimi svetovnimi raziskovalci. Pri Sinapsi smo zato oblikovali štipendijski sklad, ki mladim slovenskim nevroznanstvenikom, ki ne razpolagajo z namenskimi sredstvi za svoje znanstveno-raziskovalne in izobraževalne poti v tujino, omogoča aktivno udeležbo na mednarodnih konferencah in izobraževalno-raziskovalnih srečanjih ter krajše raziskovalne obiske v priznanih tujih laboratorijih.

Vabimo vas, da z donacijami podprete delovanje štipendijskega sklada in tako omogočite podelitev štirih štipendij na leto za:

Štipendije podeljujemo dvakrat letno (januarja in maja) na podlagi javnega razpisa, objavljenega na spletni strani SiNAPSE.

Svoj prispevek za štipendijski sklad lahko oddate s pomočjo spodnjega obrazca. V zahvalo za vaš prispevek boste prejeli pisno priznanje, z vašim dovoljenjem pa bomo vaše ime objavili v seznam podpornikov. V primeru višje donacije (nad €1500) pa bomo na vašo željo podarjeno štipendijo poimenovali po vas.

Poročilo o zbranih in dodeljenih sredstvih ter kratka poročila štipendistov bodo objavljena na teh straneh.

cilj 3000 EUR

Če želite prispevati k uresničitvi cilja, izpolnite obrazec.

ime
epošta
naslov
znesek
objava
pošta*
opombe
*Prejeli boste le pošto, ki se neposredno veže na dosego zastavljenega cilja pri projektu, ki ste se ga odločili podpreti. Prejemanje pošte lahko kadarkoli prekličete.

v štipendijski sklad so prispevali ...