projekt manifest za možgane

cilj 5005 podpisov

2358
2647

Prvi korak k napredku pri spoprijemanju z izzivi, ki ga predstavljajo bolezni možganov, je prepoznavanje problema ter skupna odločitev, da se posvetimo iskanju in uresničevanju rešitev. Temu je namenjen manifest za možgane.

Pozivamo vas, da si manifest preberete, ga podprete, o njem obvestite svoje sorodnike, prijatelje, znance in sodelavce ter na resnost problematike opozorite svojega poslanca v Državnem zboru Republike Slovenije.

Manifest je podprl predsednik Slovenije, Borut Pahor, SAZU je prevzela pokroviteljstvo akcije, s podpisom manifesta pa so se kot partnerji akciji pridružile tudi strokovne organizacije in združenja bolnikov z boleznimi možganov.

Svojo podporo manifestu za možgane lahko oddate preko pripravljenega obrazca.

cilj 5005 podpisov

Če želite prispevati k uresničitvi cilja, izpolnite obrazec.

ime*
epošta*
naslov
opombe
pošta**
*obvezna polja
**Prejeli boste le pošto, ki se neposredno veže na dosego zastavljenega cilja pri projektu, ki ste se ga odločili podpreti. Prejemanje pošte lahko kadarkoli prekličete.
Vašega naslova in elektronske pošte ne bomo objavili in ne bomo posredovali tretjim osebam, na vpogled bo dostopen le pristojnim osebam v primeru, da bi bilo potrebno potrditi verodostojnost vaše podpore.

podporniki manifesta za možgane